Proefabonnement

Bezoekers van deze site keken ook op: boeken, muziek en werk en opleiding

Gnoegle - liever lui dan moe

Gnoegle - liever lui dan moe Proefabonnementuuuh!
Tijdschriffieees!
Allemaal gereduceerde prijzen!
Komt dat kopen, komt dat zien!

Trouw

Trouw Trouw is een krant die compact en compleet het nieuws brengt. Handzaam en toegankelijk. In het dagelijkse katern de Verdieping wordt het nieuws verder uitgediept en worden belangrijke thema’s behandeld. Bijzondere aandachtsgebieden van Trouw zijn levensbeschouwing, onderwijs, opvoeding en zorg. Een krant die betrokken is bij de samenleving, oog heeft voor wat er werkelijk in de wereld gebeurt. Een krant met idealen voor mensen met idealen.

24 nummers (4 weken)

Computer Idee

Computer Idee Computer Idee schrijft op heldere en luchtige wijze over computers, nieuwe media en andere ontwikkelingen in de digitale samenleving. Elke twee weken verrast het blad met het laatste nieuws, wetenswaardigheden en handige tips. Computer Idee test hard- en software, geeft waar nodig koopadviezen en biedt handige stap-voor-stap-workshops. Hiermee doet u alle kennis en vaardigheden op die nodig zijn om meer uit uw pc te halen, ongeacht of u een ‘newbie’ of een doorgewinterde ‘computeraar’ bent.

10 nummers (5 maanden)

Vrij Nederland

Vrij Nederland Of het nu gaat om politiek, maatschappij of cultuur… u denkt net even iets verder. Want u wilt scherp blijven, het naadje van de kous weten en intellectueel uitgedaagd worden.

8 nummers (8 weken)

Elsevier

Elsevier Elsevier is een opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. En dat vooral met betrekking tot de interessevelden economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Daarbinnen wordt geselecteerd op relevantie voor de lezers. Elsevier levert een bijdrage aan opinievorming en discussie over actuele onderwerpen.

13 nummers (13 weken)

Marie-Claire

Marie-Claire In Marie Claire vind je de nieuwste trends op het gebied van mode, beauty, wonen en cultuur.

Maar Marie Claire kijkt verder: je blijft op de hoogte van wat vrouwen beweegt, overal ter wereld. Fascinerende reportages, interviews en achtergrondverhalen over thema`s die je boeien. Marie Claire is jouw blad.

5 nummers (5 maanden)

privé

prive Privé, al jarenlang het grootste familieweekblad van Nederland, laat haar lezers genieten van onthullende en ontroerende reportages. Van openhartige interviews, leuke columns en bijzondere nieuwtjes. En natuurlijk leest u alles over de spannende ontwikkelingen rond het koningshuis!

10 nummers (10 weken)

Zoom.nl

Zoom.nl Zoom.nl is hét magazine over digitale fotografie. Met Zoom.nl beleef je nog meer plezier aan je digitale camera. De gevarieerde mix van heldere cursussen, leerzame workshops en nuttige aankoopadviezen zorgen dat kiekjes tot het verleden behoren.

5 nummers (10 maanden)

Gnoegle - liever lui dan moe

Gnoegle - liever lui dan moe Helemaal op de hoogte?
Suf gelezen?

Dan lijkt het me tijd voor iets ontspannends... Kijk hieronder voor meer leuke gnoegle-tips!

De Volkskrant

De Volkskrant De Volkskrant is een veelzijdige krant. Een nieuwskrant die de feiten voor u op een rij zet en de achtergronden belicht. Of het nu gaat om politiek of sport, om economie of kunst, de Volkskrant levert u altijd berichtgeving die er toe doet. Bovendien profiteert u als abonnee van aantrekkelijke aanbiedingen.

24 nummer (4 weken)

Aktueel

Aktueel De wereld van nu, daar draait het om in de vernieuwde Aktueel. Met elke week alles over misdaad, auto's, geld, film, showbizz en het wereldnieuws.

Extra: 24 pagina's sport met onder andere columns van Hans Kraay jr. en Adrie van der Poel.

10 nummers (10 weken)

Denksport Sudoku

Denksport Sudoku Een sudoku is een Japanse cijferpuzzel die wordt opgelost door te spelen met de volgorde van de cijfers 1 t/m 9. Elk cijfer mag maar éénmaal voorkomen in een regel, kolom en blok. Tazuku Sudoku Masterclass staat vol met deze verslavende sudoku-puzzels!

6 nummers (6 maanden)

Digital Movie

Digital Movie Digital Movie verschijnt tien keer per jaar en volgt de ontwikkelingen op het gebied van video, dvd en home cinema op de voet. Digital Movie publiceert testen over (hdv) camcorders, plasma- en lcd-tv’s, recorders, editing/montagesystemen, projectoren, luidsprekers en dvdspelers. Uiteraard komen de nieuwste home cinema-sets ook aan bod. Daarnaast behoren reportages, praktijkartikelen, recensies over films en workshops tot de vaste rubrieken.

5 nummers (6 maanden)

Playboy

Playboy Playboy is er weer in geslaagd enkele aantrekkelijke en beroemde Nederlandse dames te strikken.

Neem nu een abonnement op Playboy en mis geen enkele editie van het "celebrity-jaar" van Playboy!

5 nummers (5 maanden)

Nr. 14

Nr. 14 Nummer 14 is het logische vervolg op het voetbalweekblad Voetbal International, VI volgt de waan van de dag, de actualiteit. Nummer 14 brengt nostalgische verhalen, grote reportages, human-interestverhalen en diepte-interviews. En niet te vergeten de altijd verrassende uitspraken van columnist Johan Cruijff. Kortom laat u meevoeren door de verhalen die voetbal zo mooi maken.

6 nummers (6 maanden)

Quote

Quote Het enige blad dat economische journalistiek combineert met service en lifestyle voor lezers die meer geld dan tijd hebben. Quote bericht over de stand van zaken in het bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top.

6 nummers (6 maanden)

Viva

Viva Viva is een weekblad voor vrouwen die hun eigen keuzes maken. Een eerlijk en openhartig blad, voor diepgang en ontspanning. Persoonlijke verhalen nemen een grote plaats in, naast opvallende interviews en trends op het gebied van mode, wonen en beauty. Bovendien vind je in de Viva regelmatig leuke (reis-)aanbiedingen met aantrekkelijke kortingen!

26 nummers (6 maanden)

Dada

Dada DaDa wordt gemaakt voor iedereen die het plezier van het kijken nog niet is verleerd!

DaDa verschijnt 5 keer per schooljaar.
In ieder nummer staat een bepaalde kunstenaar of kunststroming centraal. Kunstwerken van grote klasse op 52 prachtig vormgegeven pagina's begeleid door verhalen die je fantasie vleugels geven.

5 nummers voor EUR 24.95!

Financieel Dagblad

Finacieel Dagblad Het Financieele dagblad wordt vooral gelezen om de scherpe analyses, de onverwachte invalshoeken en de verhelderende visies. Een bron van praktische informatie waarmee lezers de feiten op hun waarde kunnen schatten. Actueel. Relevant. Objectief. Inspirerend. Dat karakteriseert Het Financieele Dagblad. Een krant die lezers alle ruimte biedt om hun eigen ideeën te toetsen.

30 nummers (6 weken)

AvantGarde

AvantGarde Hét fashion- en beautymagazine AvantGarde informeert je elke maand over alle mode- en beautytrends. Tips, shoppings en nieuws op het gebied van reizen, wonen en culinair. Plus reportages over gezondheid, liefde en relaties. Dit alles op een stijlvolle én inspirerende wijze.

AvantGarde, een eigentijds blad voor een eigen stijl!

4 nummers (4 maanden)

Cosmopolitan

Cosmopolitan Cosmopolitan gaat over jou: je liefdes, je werk, je mode, je reizen en meer... Cosmopolitan biedt je nieuwe inzichten, belangrijke informatie, adviezen en inspiratie.

12 nummers (1 jaar)

Elle

Elle Wat brengen Parijs en Milaan- en hoe vertalen we de trends naar onze eigen klerenkast? ELLE signaleert, etaleert én relativeert. Want ELLE is het lekkerste en meest toonaangevende modeblad van Nederland boordevol mode, beauty, interviews, reisverhalen en lifestyle-reportages. En... leuke cadeautjes en aantrekkelijke aanbiedingen speciaal voor ELLE-abonnees. Uitgedaagd?

5 nummers (5 maanden)

Jan

Jan JAN is dé nieuwe no nonsens maandglossy voor 30+ vrouwen met een overvol, superdruk, fantastisch en soms ingewikkeld bestaan. JAN combineert mode, beauty en shopping met psychologie, organizing, relaties en opvoeden.

6 nummers (6maanden)

PCM

PCM Bent u uitermate geïnteresseerd in hardware, software, internet en handige tips? Dan is PCM hét blad voor u. PCM staat elke maand vol met tips & tweaks, onafhankelijke productvergelijkingen, objectieve testen en praktische informatie. Ook geeft PCM meerdere malen per jaar specials uit over onderwerpen als digitale fotografie, cd`s branden en videobewerking.

4 nummers (4 maanden)

Zij aan Zij

Zij aan Zij Zij aan Zij is hét landelijke magazine voor lesbische en biseksuele vrouwen.

Zij aan Zij is in korte tijd uitgegroeid van contactenkrantje naar gewaardeerd tijdschrift over de vrouwenliefde. Een gedeelte van het blad bestaat uit contact- en kennismakingsadvertenties, maar natuurlijk vind je ook uitgaanstips en besprekingen van uitgaansgelegenheden, interviews met bekende dames en gevarieerde artikelen. Het leuke van Zij aan Zij is dat zij zich niet uitsluitend op dames uit de Randstad richt en niet op een enkele leeftijdsgroep.

Yes

Yes Yes is hét blad voor twintigers, boordevol verhalen van lezeressen over relaties, vriendschap en seks, alles toegespitst op jouw leven. Vol tips op het gebied van wonen, mode en beauty.

10 nummers (10 weken)